О НАМА

Удружење родитеља „Рингераја“ је оснивано 14.11.2015. године. Удружење су оснивали окупљени родитељи око идеје да само удружени  можемо остварити права а уједно и побољшати положај деце.

 

Велику улогу за оснивање удружења има Предшколска установа „ Вукица Митровић“ Лесковац.

 

Подршку оснивању је дао и Град Лесковац па је прва Скупштина удружења била одржана у градској скупштини.

 

Априла 2016. године удужење је потписник Интерсекторске сарадње између Дома здравља Лесковац, ПУ Вукица Митровић и Центар за социјални рад. Подршку овом докумету  дао је УНИЦЕФ.

 

Удружење стално учествује на разним конференцијама које организују еминентне установе и организације, где смо заступљени и као гости и као предавачи.

Оснивање

Удружење има три пројекта где је реализатор три пројекта а учествовали смо у учествујемо као партнери у многим пројектима. Дајемо подршку свим организацијама која се баве промовисањем права детета а све у циљу јачања положаја деце и њихових родитеља.

 

Организујемо радионице, семинаре за родитеље а за децу радионице и школу спорта. Израдили смо Информатор за родитеље о упису деце у предшколско на два језика.

 

Наша мисија је  „Срећно дете“.

Пројекат "Електронски водич за родитеље", спроводи удружење родитеља "Рингераја",

финансира Град Лесковац.

Ставови изражени у овим публикацијама искључива су одговорност аутора и његових сарадника и не представљају нужно званични став Града Лесковца.

poseta